Wegańskie Bezglutenowe Brownies
Wegańskie bezglutenowe Brownies to bezglutenowe i wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier, brązową mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), Bezglutenowe, wegańskie i bezolejowe orzechowe Brownies, oraz Wegańskie i bezglutenowe Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować naczynie do pieczenia.
Beat posiłek chia i obie ilości wody razem w misce; odstawić do grubości, o 5 protokół. Wymieszaj surowy cukier i agawę w mieszankę nasion chia za pomocą szybkiego blendera.
Dodaj wegańską margarynę i ekstrakt z wanilii; blend.
W dużej misce wymieszaj brązową mąkę ryżową, mączkę migdałową,proszek do pieczenia i sól. Proszek kakaowy wymieszać z mieszaniną mąki.
Dodać mieszankę mączki chia i mieszać do połączenia; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Góra wyschnie, a krawędzie zaczną odrywać się od boków patelni, 45 do 55 minut.