Wegańskie Babeczki Bananowe Jagodowe

Wegańskie Babeczki Bananowe Jagodowe
Wegańskie bananowe babeczki jagodowe to wegańskie poranny posiłek. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz wodę, mąkę do ciast, zamiennik jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Wegańskie Babeczki Jagodowe Bananowe Streusel, Błogi babeczki borówkowe bananowe orkiszowe (wegańskie + bez cukru rafinowanego), oraz Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Bananowe Muffiny Sorgo.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać puree bananowe, cukier, proszek do pieczenia, sól i mąki; wymieszać na gładką masę. W małej misce lub filiżance połączyć zamiennik jaj i wody; mieszać do mieszaniny bananów. Złóż jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
BananBanan
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Zamiennik JajZamiennik Jaj
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Łyżka ciasta równomiernie, około 1/4 szklanki każdy, do muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 25 minut, lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn