Weekendowy Brunch Zapiekanka

Weekendowy Brunch Zapiekanka
Weekendowy brunch Zapiekanka wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 100 centów za porcję. Jeśli masz sól, ser mozzarella, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Dobrze sprawdza się jako tani poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Brunch W Ten Weekend: Herbed Pieczone Jajka, Zapiekanka Z Jajkiem Na Brunch, oraz Zapiekanka Na Brunch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. pokruszyć i gotować kiełbasę na średniej patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Drenaż.
3
Linia Dolna nasmarowane 13 x 9 calowe naczynie do pieczenia z ciasta półksiężyc roll, mocno naciskając perforacje do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto PółksiężycoweCiasto Półksiężycowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Posypać kiełbasą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
SerSer
5
Pozostałe składniki połączyć w średniej misce do wymieszania; zalać kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Piec 15 minut lub do zestawu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Odstawić na 5 minut przed cięciem na kwadraty; podawać na gorąco. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn