Warstwowe Ciasto Wstążka

Warstwowe Ciasto Wstążka
Warstwowe ciasto wstążkowe wymaga ok. 3 godziny i 55 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 385 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz dole mandarynki pomarańcze, żelki, ciasto mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Warstwowe Ciasto Wstążka, Sałatka Warstwowa Blue Ribbon, oraz Ciasto Ze Wstążką Miętową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
3
Wlać połowę do osobnej miski; wymieszać suchą mieszankę żelatyny wiśniowej do wymieszania. Wymieszać 3 Łyżki. suchą żelatynę pomarańczową wymieszać z pozostałym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Wiśniowymżelatyna O Smaku Wiśniowym
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać ciasto do oddzielnych pergaminu wyłożone smarowane i mąki 9-calowe okrągłe Patelnie.
5
Piec 28 do 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min.; usuń do stojaków Z Drutu. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Tymczasem odcedzić pomarańcze, rezerwując 1/2 szklanki płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
7
Do małego rondla wlać zarezerwowany płyn; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia.
9
Dodać pozostałą suchą mieszankę żelatyny pomarańczowej; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
10
Ubić serek śmietankowy, suchy budyń wymieszać, pomarańcze, mleko i rozpuszczoną żelatynę pomarańczową mikserem do wymieszania. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do zgęstnienia. Tymczasem zrobić loki czekoladowe z białej czekolady. (Patrz wskazówka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Biała CzekoladaBiała Czekolada
żelatyna O Smaku Pomarańczowymżelatyna O Smaku Pomarańczowym
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
PomarańczowyPomarańczowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Łyżka lukier do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać ostudzony bicz; ubijać do wymieszania. Ostrożnie przeciąć warstwy ciasta poziomo na pół; układać naprzemiennie na talerzu, wypełniając warstwy pomarańczowym nadzieniem. Strona mrozu i wierzch ciasta z chłodną mieszanką BICZOWĄ.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Dekoruj czekoladowymi lokami i żelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
żelkiżelki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn