Wakacyjny Dziki Ryż
Wakacyjny dziki ryż to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek, zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak super. Podobne przepisy obejmują Świąteczny Sos Z Dzikiego Ryżu, Dziki indyk z dzikim ryżem i nadzieniem wiśniowym, oraz Farsz z dzikiego ryżu z grzybami.
Instrukcje
W dużym rondlu podsmaż cebulę, czerwoną paprykę i zieloną cebulę na oleju do miękkości. Wymieszaj ryż z zawartością paczek przypraw, wody, bulionu i cayenne. doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, gdy ryż będzie miękki i wchłonie płyn.