Wakacyjne Ciasto Gumdrop
Wakacje Gumdrop ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 1151 kalorii, 10g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz orzechy włoskie, wodę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Wakacyjne Ciasteczka Gumdrop, Tort Gumdrop, oraz Gumdrop Cake 1975.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Smar 2 patelnie bochenkowe.
Rodzynki umieścić w dużym rondlu, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień do średniej; gotować, aż rodzynki są pulchne, około 5 minut.
Odcedzić i przelać do dużej miski.
Wymieszaj 1 szklankę mąki z rodzynkami i dodaj krople gumy i orzechy włoskie; wymieszaj składniki z mąką. Ubij masło, brązowy cukier i jajka razem w osobnej misce, aż będzie kremowy; wymieszaj w musie jabłkowym. Wymieszać pozostałe 5 szklanek mąki, sól, cynamon, goździki i ziele angielskie do ciasta. Rozpuścić sodę oczyszczoną i gorącą wodę w małej misce i wymieszać z cieście. Fold mąki mieszaniny rodzynek do ciasta. Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami bochenka.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 2 1/2 godziny.