Włoskie klopsiki w sosie Kaparowo-pomidorowym

Włoskie klopsiki w sosie Kaparowo-pomidorowym
Przepis włoskie klopsiki w sosie Kaparowo-pomidorowym mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w ok. 50 minut. Ten przepis służy 30 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, kapary nonpareil, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoskie klopsiki w sosie Kaparowo-pomidorowym, Pulpety w sosie kaparowym (Konigsberger Klopse), oraz Zniszczone kuchenne Niemieckie klopsiki z sosem kaparowym.

Instrukcje

1
W blenderze lub robocie kuchennym przecier pomidory. W rondlu podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać przecierane pomidory i doprowadzić do wrzenia. Dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż sos zacznie gęstnieć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Dodać kapary i oregano i gotować na wolnym ogniu, aż sos zmniejszy się do 1 1/4 szklanki, 5 protokół. Doprawić solą; utrzymywać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą6 (6 Uncji) Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
4
W międzyczasie, w małej misce, przykryć chleb mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Odstawić, aż chleb wchłonie mleko, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
6
W dużej misce, połączyć mieloną wieprzowinę i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Dodać namoczony w mleku chleb, jajko, oliwki, ser, natkę pietruszki i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
8
Dobrze wymieszać dłońmi i uformować mieszaninę w 1 1/2-calowe klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
9
Na dużej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
10
Dodać klopsiki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zacznie brązowieć, o 1 minutę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż rumiane na całym i gotowane przez, O 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
11
Odcedzić klopsiki i przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
12
Na wierzch polać gorącym sosem pomidorowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn