vintage: krem z rosołu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj vintage: krem z rosołu. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 666 kalorii, 36g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz nierafinowaną sól morską, cebulę, ciężką śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Vintage vanilla fudge, Panzerotti: Vintage Swap, oraz Vintage chocolate chip cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie opłucz kurczaka i osusz go przed włożeniem do garnka, pokrywając go całkowicie świeżą, czystą i bardzo zimną wodą (około półtora galona).Por zalać całymi goździkami i włożyć do garnka razem z duszonym kurczakiem.
Dodaj liście selera, cebula top i marchew topy do wody.Powoli gotuj na wolnym ogniu goździkowy por, liście selera, wierzch cebuli i wierzch marchwi w odkrytej wodzie, aż kurczak będzie całkowicie ugotowany i miękki do kości, około dwóch godzin.Gdy kurczak będzie miękki, wyjmij go z garnka i pozostaw do ostygnięcia.
Usuń liście laurowe, liście selera, wierzch cebuli i blaty marchwi z bulionu, odcedzając go w razie potrzeby. Wyrzucić materię roślinną, ale nadal gotować bulion, odsłonięty, podczas przygotowywania pozostałych ingredients.As kurczak chłodzi, przygotować warzywa przez obieranie i mielenie marchew i mielenie cebuli i łodygi selera, jak również.Roztopić masło w żeliwnej patelni, aż się spieni, i wrzucić mielone warzywa na patelnię. Smażyć warzywa na maśle, aż staną się pachnące i miękkie, około pięciu minut.
Wyjmij je z ognia i pozostaw do ostygnięcia.Gdy kurczak ostygnie, usuń jego mięso, zachowując kości do pieczenia na kolejną rundę wywaru.
Umieść mięso z kurczaka i schłodzone warzywa w maszynce i pulsuj, aż zostaną drobno zmielone. Jeśli nie masz robota kuchennego, możesz drobno zmielić kurczaka i warzywa.Warzywa i mięso z kurczaka wymieszać z powrotem do gotującego się bulionu i wyłączyć kuchenkę.Ubić ubite jajka mieszając łyżkę bulionu do jajek, a następnie wlewając mieszaninę jaj i bulionu do gotującej się zupy.Delikatnie wymieszać dwie szklanki śmietany do bulionu i podawać, ubrane z mielonych świeżych ziół i doprawione nierafinowaną solą morską.