Vinaigrette Snapper Blackened

Vinaigrette Snapper Blackened
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Blackened Snapper Vinaigrette spróbować. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 311 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, oregano, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Czarny Czerwony Snapper, Filety Z Czarnego Lucjana, oraz Grillowany Na Węglu Drzewnym Czarny Lucjan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na średniej patelni i dodać sok z cytryny, tymianek, bazylia, oregano, pieprz, płatki czerwonej papryki, i sól. Dusić na małym ogniu przez 10 minut, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
TymianekTymianek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Filety rybne zanurzać pojedynczo w mieszaninie olejowej, obficie oblewając ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
ZiołaZioła
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Umieścić filety na płaskiej tacy i zamrozić do bardzo zimnego, 15 do 20 minut.
4
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na bardzo wysokim ogniu. Ułóż tyle filetów, ile zmieści się w jednej warstwie na patelni i szybko zapieczętuj i czerń z obu stron, około 4 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Filety przełożyć na półmisek i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. Powtórz z pozostałymi filetami.
6
Podawać na zimno lub w temperaturze pokojowej, posypane bazylią i udekorowane klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
BazyliaBazylia
7
artykuł var
8
Typ_27_data = {};
9
artykuł
10
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn