Vietnamese veggie hotpot
Wietnamski HotPot warzywny wymaga około 25 minut od początku do końca. Na 61 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. 99 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka dyni, kciuk wielkości kawałek korzenia imbir, sos sojowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Baranek Hotpot, oraz Hotpot Ratatouille.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średniej wielkości rondlu z pokrywką.
Dodajemy imbir i czosnek, następnie smażymy przez około 5 minut.
Dodaj squash, sos sojowy, cukier i bulion. Przykryć, następnie dusić przez 10 minut.
Zdejmij pokrywkę, dodaj zieloną fasolkę, a następnie gotuj przez 3 minuty więcej, aż Kabaczek i fasola będą miękkie. Dymkę w ostatniej chwili wymieszać, następnie posypać kolendrą i podawać z ryżem.