Przepis na Vichyssoise z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem można przygotować w około 24 minuty . Ta przystawka ma 299 kalorii , 13 g białka i 11 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Za 2,88 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeżeli macie pod ręką śmietankę, szczypiorek, czosnek i jeszcze kilka innych składników to dasz radę. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 53% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Tłuczone ziemniaki z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem , Skórki ziemniaczane z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem oraz Puree ziemniaczane z kwaśną śmietaną i szczypiorkiem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Rozgrzej masło w dużym garnku lub piekarniku holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Dodaj pory i czosnek i smaż 3 minuty, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
(i Tylko Porcje)
3
Dodaj tymianek i majeranek i gotuj 1 minutę, aż zaczną wydzielać zapach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać ziemniaki i bulion, zwiększyć ogień do dużego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, częściowo przykryć i dusić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków