Vegan Balsamic Fudge Drops

Vegan Balsamic Fudge Drops
Wegańskie krople krówki balsamiczne mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 157 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jogurt sojowy, ocet balsamiczny, niebieloną mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Fudge Drops, Crunchy Fudge Drops, oraz Bezowe Krople Krówki.

Instrukcje

1
Mąkę, sodę i sól wymieszać i odstawić. W innej misce wymieszaj kakao z cukrami i odstaw na bok. Margarynę roztopić w średniej wielkości rondlu. Kiedy jest całkowicie stopiony, zdjąć go z ognia i dodać mieszaninę cukru / kakao i wymieszać do połączenia. Następnie dodaj jogurt sojowy, ekstrakt waniliowy i balsamiczny i mieszaj do wymieszania. Na koniec dodaj mieszankę mąki i mieszaj, aż się połączy—nie mieszaj. Za pomocą miarki cookie lub łyżka, spadek łyżki ciasta na blasze o 1 1/2-cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Jogurt SojowyJogurt Sojowy
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać lekko cukrem waniliowym i wstawić do piekarnika. Po 5 minutach Zmień Patelnie tak, aby ta na górze była na dole, a przednie boki z tyłu. Sprawdź ponownie za 4 minuty. Bądź ostrożny-w zależności od rodzaju patelni, której używasz, mogą przejść z niedoskonałości do spalenia w kilka sekund (przekonałem się na własnej skórze!) Nie powinny potrzebować więcej niż 11 minut i będą wyglądać miękko na wierzchu, ale twardnieją, gdy ostygną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Około 6 Szklanek (1,5 Litra) WodyOkoło 6 Szklanek (1,5 Litra) Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wyjąć z piekarnika i przenieść na regały chłodzące. Produkuje około 2 tuziny ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W27 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn