Bułeczki Brzoskwiniowe
Bułeczki brzoskwiniowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Jeśli masz cukier, soda oczyszczona, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Bułeczki Brzoskwiniowe, Czyste Bułeczki Brzoskwiniowe, oraz Świeże Bułeczki Brzoskwiniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 5 składników połączyć w średniej misce; pokroić w margarynę blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodać jogurt i brzoskwinie do mieszaniny mąki; mieszać tylko do suchych składników są zwilżone.
Posypać 1 łyżkę mąki równomiernie na powierzchni roboczej. Ciasto wyłożyć na mąkę i zagnieść lekko 4 lub 5 razy. (Ciasto może być lekko lepkie.)
Pat ciasto w 5-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Przetnij okrąg na 4 kliny; oddzielne kliny lekko.
Mleko przełożyć na ciasto i posypać 1 łyżeczką cukru.
Piec w temperaturze 400 przez 14 do 15 minut lub do złotego koloru.
Podawać z pastą brzoskwiniową, w razie potrzeby.