Zielony Chile Szpinak Quiche
Zielony Chile szpinak Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 347 kalorii, 14g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina. Mieszanka jaj, masło, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zielony Chile Szpinak Quiche, Zielony Chile Quiche, oraz Krewetki I Zielony Chile Quiche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić razem w małej misce; odstawić.
Jajka ubić w misce do miksowania, aż będą gładkie.
Ubić mieszankę mąki, aż nie pozostaną żadne grudki. Wymieszać w Colby-Monterey Jack ser, twarożek, szpinak, zielone chiles, i roztopione masło, aż równomiernie wymieszać. Podzielić mieszaninę między Skórki ciasta.
Piecz quiche w nagrzanym piekarniku przez 15 minut w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C), a następnie zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj pieczenie, aż quiches są lekko rumiane i nóż włożony do środka wychodzi czysty, 35 do 40 minut.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Reserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Avinyo Cava Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe. Pary z porem, kiełbasą, romesco, pomidorami, aïoli.