Ulubiona piłka nożna Davida
Ulubiony Dip piłkarski Davida może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis serwuje 8 i kosztuje 2,07 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 9g tłuszczu i w sumie 301 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką olej kokosowy, płynny aromat dymny, mieszankę przypraw taco i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 44%. Podobne przepisy to Ulubione ciasto marchewkowe Davida z polewą z serka ananasowego, Niezupełnie ciasteczka Davida, oraz Naleśnik Davida Eyre ' a.
Instrukcje
Podgrzej dużą patelnię na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj mielonego indyka na gorącej patelni, aż się zrumieni i kruszy, 5 do 7 minut; dodaj cebulę i paprykę. Przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu, aż cebula zmięknie, jeszcze około 5 minut.
Przenieś mieszankę z indyka do miski.
Wymieszaj fasolę po bretońsku, smażoną fasolę i olej kokosowy razem na tej samej patelni, na której zastosowano mieszankę z indyka; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż fasola się podgrzeje, przez 5 do 7 minut.
Wymieszaj salsę, przyprawę taco, sos ranczo, sos sojowy i płynny dym z mieszanką fasoli i posyp serem Cheddar i serem mozzarella. Przykryj patelnię i gotuj, aż sery się rozpuści, 3 do 5 minut.
Wymieszaj mieszankę fasoli z mieloną mieszanką z indyka i dobrze wymieszaj; dopraw solą i pieprzem.