Ugotuj książkę: zachowana cukinia

Ugotuj książkę: zachowana cukinia
Ugotuj książkę: zachowana cukinia może być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.35 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól i pieprz, ząbki czosnku, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Czarne oliwkowe Mini bliny z różowym Mascarpone, łososiem i burakami konserwowymi, Ugotuj książkę: nadziewane bakłażany i cukinia w sosie granatowym, oraz Ugotuj książkę: pieczony indyk Magee, ziemniaki pietruszki i duszona cukinia.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika około 6 cali poniżej elementu grzejnego. (Jeśli cukinia jest pieczona zbyt blisko płomienia, spłonie. Jak to jest, będzie pęcherze.) Rozgrzać brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Lekko naoliwić blachę do pieczenia. Ułóż deski cukinii na blasze do pieczenia i dusić przez 5 do 7 minut, aż rumiane na wierzchu. Obróć cukinię i smażyć drugą stronę przez 2 do 3 protokół więcej, aż rumiane. (Można również grillować cukinię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjmij cukinię, jak to się robi i pozostaw ją na ręcznikach papierowych podczas pieczenia. (Niektóre elementy będą trwać dłużej niż inne , ze względu na piec lub grubość desek.) Cukinia uwolni trochę soku. To jest dobre-chcesz, żeby trochę wyschły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
4
Po zakończeniu wszystkich cukinii połóż jedną warstwę w małym kwadratowym pojemniku do przechowywania lub szklanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Posypać pietruszką, czosnkiem, solą i czarnym pieprzem do smaku. Zrób kilka kolejnych warstw, przyprawiając każdą. Gdy cukinia jest w, przykryć je olejem, umieścić na górze lub przykryć folią i od razu przechowywać w lodówce. Unikaj pozostawiania cukinii w temperaturze pokojowej pokrytej olejem, ponieważ spojlery mogą zakwitnąć, a cukinia wchłonie zbyt dużo oleju. Olej powinien szybko twardnieć w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
6
Aby użyć, wystarczy odkleić paski cukinii z zimnego oleju, gdy ich potrzebujesz, i ponownie przykryć pozostałą cukinię zimnym olejem przylegającym do niej. Ponownie przykryć pozostałą cukinię olejem i natychmiast schłodzić. Jeśli okaże się, że cukinia jest bardzo tłusta, przed użyciem przedłożyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia63
Magazyn