Ugotuj książkę: Sałatka szpinakowa z truskawkami i Nektarynkami

Ugotuj książkę: Sałatka szpinakowa z truskawkami i Nektarynkami
Gotuj książkę: Sałatka szpinakowa z truskawkami i Nektarynkami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 701 kalorii, 5G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać lekko, musztarda, nasiona słonecznika, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ugotuj książkę: rubinowy grejpfrut, awokado i sałatka ze szpinakiem, Sałatka: Sałatka truskawkowo-szpinakowa z prostym sosem makowym + książka kucharska gratis, oraz Ugotuj książkę: ciasto z rabarbarem z serem śmietankowym ze świeżymi truskawkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wrzucić razem szpinak, nektaryny, i truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
NektarynaNektaryna
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W małej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, ocet, cukier i suchą musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do połączenia.
4
Posypać pestkami słonecznika i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
5
Odmiana: zastąpić brzoskwinie nektarynami, a maliny truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
NektarynaNektaryna
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn