Ugotuj książkę: Sałatka szpinakowa z truskawkami i Nektarynkami
Gotuj książkę: Sałatka szpinakowa z truskawkami i Nektarynkami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 701 kalorii, 5G białka, oraz 72 g tłuszczu każdy. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać lekko, musztarda, nasiona słonecznika, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Ugotuj książkę: rubinowy grejpfrut, awokado i sałatka ze szpinakiem, Sałatka: Sałatka truskawkowo-szpinakowa z prostym sosem makowym + książka kucharska gratis, oraz Ugotuj książkę: ciasto z rabarbarem z serem śmietankowym ze świeżymi truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić razem szpinak, nektaryny, i truskawki.
W małej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, ocet, cukier i suchą musztardę.
Wlać sos na sałatkę i wrzucić do połączenia.
Posypać pestkami słonecznika i podawać.
Odmiana: zastąpić brzoskwinie nektarynami, a maliny truskawkami.