Ugotuj książkę: papryka piemoncka

Ugotuj książkę: papryka piemoncka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: papryka piemoncka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz anchois, paprykę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Pizza z kiełbasą i papryką, Ugotuj książkę: mielone jagnięce kebaby z turecką ostrą papryką, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić czerwoną, żółtą lub zieloną paprykę na pół wzdłuż. Wyjąć wszystkie nasiona i umyć paprykę. Jeśli są duże, ponownie przeciąć każdą połowę na pół. Do każdego kawałka włóż 2 lub 3 plastry czosnku, 2 małe kawałki surowego pomidora, około pół fileta sardeli pokrojonej na kawałki, mały orzech masła, łyżeczkę oliwy z oliwek, bardzo mało soli. Ułóż te papryki na płaskim naczyniu do pieczenia i gotuj je w umiarkowanym piekarniku w temperaturze 177°, przez około 30 minut. Nie powinny być całkowicie ugotowane; powinny być w rzeczywistości al dente, nadzienie wewnątrz pysznie tłuste i garlicky.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
FarszFarsz
SardeleSardele
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
NasionaNasiona
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Podawać na zimno, każdy przyozdobiony odrobiną pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn