Ugotuj książkę: jadalne ozdoby choinkowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: jadalne ozdoby choinkowe spróbować. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 135 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Choinka Jadalne Centralny, Jadalne Dekoracje Na Stół Snowman, oraz Gotuj książkę: świąteczne wieńce z płatków kukurydzianych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól, proszek do pieczenia, cynamon, goździki i pieprz połączyć w maszynce i, przy włączonym silniku, dodać masło i cukier, następnie, powoli, ubitych jaj i miód, przez rurkę zasilającą, choć nie używaj wszystkich tego płynu, jeśli ciasto zebrało się, zanim się zużyło.
Uformuj dwa dyski tłuszczowe i umieść jeden, pokryty plastikową folią lub w zamykanej torbie, w lodówce, podczas gdy zaczynasz z drugim.
Rozgrzej piekarnik do 177° i wyłóż dwa arkusze ciastek z pergaminem. Następnie odkurz powierzchnię roboczą mąką, rozwałkuj dysk, również posypany mąką, do około 1/4 cala i wytnij Dekoracje świąteczne za pomocą wybranych noży, które mogą obejmować kształty jodły, aniołów, gwiazd, płatków śniegu i tak dalej.
Ponownie rozwałkować i wyciąć jeszcze trochę, odkładając resztki ciasta z pierwszego krążka, dobrze przykryte, a następnie rozwałkować drugi. Kiedy masz oba zestawy resztek ciasta, rozwałkuj i wyciśnij ponownie, i rób tak, aż całe ciasto się zużyje.
Teraz weź małą dyszę do rurociągów i użyj spiczastego końca, aby wyciąć otwór tuż poniżej górnej części każdego ciastka (przez który taśma może być później gwintowana).
Ułóż kształty ciasta na wyłożonych arkuszach ciastek i piecz przez około 20 minut: trudno zobaczyć, kiedy są pieczone, ale można poczuć; jeśli spód nie jest już ciasto, są gotowe.
Przełożyć do stelaża z drutu i pozostawić do ostygnięcia.
Cukier cukierniczy wymieszać z proszkiem bezowym i 3 łyżkami wody, ubijając go, aż będzie wystarczająco gęsty, aby można było przykryć ciasteczka tylko kapiącym białym kocem.
Ostrożnie oblodz zimne dekoracje, za pomocą łyżeczki (końcówka do kapania, tył do wygładzania) i rozsypać iskierki do posypki, jak chcesz. Gdy lukier jest ustawiony, przeciągnij wstążkę przez otwory i powieś na drzewie.