Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie

Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie
Ugotuj książkę: Gondi, pierogi z kurczakiem i ciecierzycą w bulionie to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 368 kalorii, 25g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, cukinię, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Ugotuj książkę: pierogi Potticker, oraz Ugotuj książkę: ravioli ze słodkich ziemniaków w rosole serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do dużego garnka włożyć udka z kurczaka, cukinię i ciecierzycę. Doprawić kurkumą i solą, dodać 1 1/2 litra wody i doprowadzić do wrzenia. Odcedzić pianę i gotować na małym ogniu przez około godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udko Z KurczakaUdko Z Kurczaka
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
KurkumaKurkuma
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wszystkie składniki na pierogi wymieszać z 1/3 szklanki wody. Zwilż ręce i uformuj pierogi wielkości moreli (pierogi będą znacznie puchnąć podczas gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Dodajemy pierogi do gotującej się zupy i ponownie zagotowujemy. Obniżyć ogień i gotować przez około półtorej godziny z garnkiem w połowie przykrytym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn