Tylko na gulasz wołowy Zuzi
Tylko dla Zuzi gulasz wołowy jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 35g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać mięso gulasz wołowy, cebula, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 5 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Ulubiona wołowina Susan Enchilada Rice, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu; gotować wołowinę w gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, o 5 protokół.
Do garnka wlać 4 szklanki wody, dodać sól i pieprz. Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować wołowinę przez 2 godziny.
Wymieszać ziemniaki, marchew, seler i cebulę do wody; gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 30 protokół.
Skrobię kukurydzianą ubić na 2 łyżki wody; wymieszać z płynem w garnku. Kontynuuj gotowanie, aż ciecz zgęstnieje, około 10 minut.