Twisted Toll House Cookies
Twisted Toll House Cookies może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 110 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, niebieloną mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Twisted Toll House Cookies, Pliki Cookie Toll House, oraz Toll House Butterscotch Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę z orzechów laskowych, sodę oczyszczoną i sól. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek, masło, cukier granulowany i cukier brązowy śmietankowy na dużej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, około 2 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Beat in the vanilla. Zeskrobać boki miski. Z mikserem na niskim, dodać suche składniki i ubić tylko do połączenia. Wymieszaj posiekaną czekoladę, używając większej ilości, jeśli jesteś fanatykiem czekolady. Schłodzić ciasto przez co najmniej kilka godzin, lub, jeśli można się oprzeć, schłodzić go przez noc, aby dać smakom szansę dojrzewania.
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie duże blachy do pieczenia z pergaminem lub Silpats. Upuść ciasto przez 2-porcje łyżki stołowej (używam 2-uncja lodów miarki) około 2 cali od siebie (rozprzestrzeniają się) na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec do złotego koloru, 12 do 14 minut, obracając arkusze od przodu do tyłu oraz między górną i dolną półką po około 10 minutach.
Posypać ciasteczka z fleur de sel jeszcze ciepłe i ostudzić na blasze do pieczenia na minutę przed przeniesieniem ich do stojaka drutu do całkowitego ostygnięcia. Ciasteczka będą przechowywane w szczelnym pojemniku przez kilka dni.
Wariacja: grube i Skręcone Toll House
Aby ciasteczka grubsze i bardziej jak klasyczny cookie Toll House, zwiększyć mąkę uniwersalną do 2 szklanki, zmniejszyć mąkę z orzechów laskowych do 1/4 szklanki, i dodać 3/4 szklanki posiekane lekko tosty orzechy laskowe. Zamiast drobno posiekanej czekolady, użyj 1 3/4 szklanki do 2 szklanki ciemnych bittersweet czekoladowe chipsy.
Wskazówki: mąka z orzechów laskowych to drobno zmielone orzechy laskowe. Czerwony Młyn Boba i mąka Króla Artura sprzedają ją. Ale możesz też zrobić to sam. Toast orzechy laskowe w nagrzanym piekarniku 177°, aż pachnące i zaczynają kolor, 8 do 10 protokół. Przetrzyj je między dwoma ręcznikami kuchennymi, aby zetrzeć jak najwięcej ciemnych, papierowych skórek.
Niech ostygną przed umieszczeniem ich w robocie kuchennym z 2 do 4 łyżek niebielonej mąki uniwersalnej i pulsując, aż będą bardzo drobno chopped.To zmiękcz masło w pośpiechu. Poważnie. Po prostu daj mu kilka dobrych uderzeń prosto w opakowanie. Uwolnij swoją agresję. Oderwij opakowanie, oderwij kawałki ręcznie i wrzuć je do miksera.