Peklowana Wołowina Hash Brytyjski Styl
Peklowana wołowina w stylu brytyjskim może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 343 kalorie, 18g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz fasolkę po pieczeniu, ostry ser cheddar, peklowaną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść ziemniaki w dużym garnku z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i dusić do miękkości, o 10 protokół.
Odcedzić i rozgnieść, aromatyzując mlekiem, masłem, solą lub jak chcesz je zrobić.
Wlać fasolę po pieczeniu na dno naczynia żaroodpornego 1 1/2 quart. Pokroić peklowaną wołowinę i ułożyć na wierzchu fasoli w równej warstwie. Doprawić kilkoma kreskami sosu Worcestershire. Top z puree ziemniaczanym.
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku. Puree ziemniaczane powinny zacząć chrupać, ale jeszcze nie brązowy. Wierzch z serem i powrót do piekarnika.
Piec przez kolejne 20 minut, lub aż ser rumiany.