Wiejski Budyń Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj budyniu chlebowego w stylu wiejskim. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, mleko, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy W Stylu Południowym, Budyń Z Chleba Szparagowego-Styl Ottolenghi, oraz Budyń chlebowy w stylu Nowego Orleanu z sosem Whiskey na # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posyp brązowy cukier w powolnej kuchence, która została spryskana nieprzywierającym sprayem warzywnym.
Dodać chleb do wolnej kuchenki.
Pozostałe składniki ubić razem, z wyjątkiem bitej śmietany; polać chlebem. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez 2 do 3 godzin, aż zgęstnieje. Nie mieszać.
Łyżka budyniu do poszczególnych misek.
Mżawka brązowy sos cukrowy z powolnej kuchenki nad budyniem.