Twarożek Piecrust
Twarogowy Piecrust może być tylko skorupą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka margaryny w sztyfcie, 3-mniej tłuszczu twarogu, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Szczypiorek Piecrust, Uniwersalny Lekki Piecrust, oraz Granat-Jabłka Pieczone Z Cukrowymi Paskami.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w misce; beat dobrze na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Dodać mleko i żółtko; ubijać aż do dobrze wymieszanego. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia i sól do miski, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Naciśnij mieszankę delikatnie w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego. Schłodzić przez 15 minut.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, do 11-calowego koła.
Umieścić ciasto w zamrażarce 5 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Usuń 1 arkusz folii z tworzywa sztucznego i dopasuj ciasto, plastikową owijkę do góry, do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Usuń górny arkusz folii. Docisnąć ciasto do dna i boków patelni. Wchodzisz krawędzie pod, i flet. Wypełnić i upiec skórkę zgodnie ze wskazówkami receptury.