Miętowo-Czekoladowy Lukier Maślany

Miętowo-Czekoladowy Lukier Maślany
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów lukier, więc dać Mięta Czekolada Chip lukier krem spróbować. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 328 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz schnapps mięty pieprzowej, masło, cukier puder i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe babeczki z puszystym miętowym polewą czekoladową, Czekoladowe babeczki z miętową polewą czekoladową, oraz WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będą kremowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2
Stopniowo dodawać cukier puder na przemian z 1 łyżką. mleko, 1 łyżka. na raz, bijąc z niską prędkością, aż do wymieszania i gładkości po każdym dodaniu. Ubić drobno posiekaną słodko-gorzką czekoladę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Cukier PuderCukier Puder
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
MlekoMleko
3
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Ghirardelli 60% Cocoa Bittersweet Chocolate Baking Bar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodko-gorzka CzekoladaSłodko-gorzka Czekolada
Niesłodzona Czekolada Do PieczeniaNiesłodzona Czekolada Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn