Ciasteczka Pignoli
Ciasteczka Pignoli mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 128 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką miód, orzeszki piniowe, białka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasteczka Pignoli, Ciasteczka Pignoli, oraz Ciasteczka Pignoli II.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Umieść pastę migdałową w misce robota kuchennego. Puls do drobno zmielonego.
Dodać cukier cukierniczy i sól i pulsować aż do połączenia.
W dużej misce, ubić białka, aż spienione, o 2 protokół.
Dodać mieszankę migdałów i miód i ubić, aż będzie gładka.
Umieść orzeszki piniowe w płytkiej misce.
Rozwałkuj ciasto na 2-calowe rundy.
Zwiń każdą rundę w orzeszki piniowe, aby pokryć, a następnie umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, około 15 minut. Ostudzić przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.