Ciasteczka Pignoli

Ciasteczka Pignoli
Ciasteczka Pignoli mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 128 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz pod ręką miód, orzeszki piniowe, białka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasteczka Pignoli, Ciasteczka Pignoli, oraz Ciasteczka Pignoli II.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść pastę migdałową w misce robota kuchennego. Puls do drobno zmielonego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać cukier cukierniczy i sól i pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
W dużej misce, ubić białka, aż spienione, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać mieszankę migdałów i miód i ubić, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Umieść orzeszki piniowe w płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Rozwałkuj ciasto na 2-calowe rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Zwiń każdą rundę w orzeszki piniowe, aby pokryć, a następnie umieść na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Pieczemy ciasteczka na złoty kolor, około 15 minut. Ostudzić przez 5 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka z drutu i całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia5
Magazyn