Tuńczyk z ciepłym ogórkiem i sałatką z kopru włoskiego

Tuńczyk z ciepłym ogórkiem i sałatką z kopru włoskiego
Tuńczyk z ciepłym ogórkiem i sałatką z kopru włoskiego to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 6,33 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 41g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ciepłe jagody pszenne z tuńczykiem, koprem włoskim i oliwkami, Ciepła Sałatka Z Endywii I Kopru Włoskiego, oraz Ciepła Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Koprem Włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj steki z tuńczyka 2 łyżkami oleju. Doprawić solą i dużą ilością pieprzu. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Podgrzej 2 łyżki pozostałego oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać koper i gotować, często mieszając, o 4 protokół, tylko do chrupkiego-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Przełożyć do miski i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać ogórek, szalotki, sok z cytryny, pozostałe 2 łyżki oleju i zioła do kopru włoskiego i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
OgórekOgórek
SzalotkaSzalotka
Koper WłoskiKoper Włoski
ZiołaZioła
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
6
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu, aż będzie bardzo gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać tuńczyka i gotować, obracając raz, o 1 minutę na stronę, aż smażone.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuńczykTuńczyk
8
Przełożyć każdy stek z tuńczyka na talerz obiadowy. Używając łyżki szczelinowej, podawać sałatkę na wierzchu, a serwować 2 anchois na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
SardeleSardele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
9
Udekoruj każdy klinem cytryny. Łyżka SOS wokół tuńczyka i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TuńczykTuńczyk
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Merlot dyrektora
Merlot dyrektora
Nasz Merlot reżyserski 2014 oferuje bujność i okrągłe, pełne podniebienie. Jego zapach ukazuje czerwone i czarne owoce z nutami anyżu i przyprawionego drewna. Soczyste po wejściu wino rozszerza się i staje się aksamitne na podniebieniu dzięki smakom śliwki, loganberry i czarnej wiśni podkreślonym subtelnymi nutami przyprawowymi fasoli espresso i prażonej wanilii. Średnie taniny wspierają ciało tego wina, oferując wyrafinowanie w wykończeniu. Ładnie komponuje się z mostkiem, grillowanymi kotletami wieprzowymi i linguine z pesto.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn