Tuńczyk z ciepłym ogórkiem i sałatką z kopru włoskiego
Tuńczyk z ciepłym ogórkiem i sałatką z kopru włoskiego to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 6,33 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 41g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pietruszki, oliwy z oliwek, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Ciepłe jagody pszenne z tuńczykiem, koprem włoskim i oliwkami, Ciepła Sałatka Z Endywii I Kopru Włoskiego, oraz Ciepła Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem I Koprem Włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj steki z tuńczyka 2 łyżkami oleju. Doprawić solą i dużą ilością pieprzu. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Tuńczyka
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
2
Podgrzej 2 łyżki pozostałego oleju na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać koper i gotować, często mieszając, o 4 protokół, tylko do chrupkiego-przetargu.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.