Tuńczyk Meksykański Tostadas
Meksykański tuńczyk tostadas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 20g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Mieszanka tortilli kukurydzianych, awokado, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tuńczyk Meksykański Tostadas, Tuna Tostadas, oraz Pieczone Meksykańskie Tostadas.
Instrukcje
Wytnij 2 rundy z każdej tortilli za pomocą 3-calowego foremki do ciastek.
Posmaruj obie strony tortilli 1 łyżką oleju i posyp 1/2 łyżeczki soli.
Umieścić rundy w 1 warstwie na arkuszach ciastek; piec, aż chrupiące i krawędzie są złote, 10 do 12 minut.
Ubijamy chipotle, pozostałe 2 łyżki oleju, sok z limonki, tequilę, SOS adobo, kminek, cukier i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w misce.
Umieść tuńczyka, awokado, 2/3 szalotki i 2 łyżki pestek dyni w innej misce.
Wlać opatrunek na wierzchu i delikatnie wymieszać, aby płaszcz, starając się nie rozbić awokado. Łyżka mieszanki tuńczyka na tortilla rund. Top z pozostałych 1 łyżka pestek dyni i pozostałe 1/3 szalotki.
Wytnij 2 rundy z każdej tortilli za pomocą 3-calowego foremki do ciastek.
Posmaruj obie strony tortilli 1 łyżką oleju i posyp 1/2 łyżeczki soli.
Umieścić rundy w 1 warstwie na arkuszach ciastek; piec, aż chrupiące i krawędzie są złote, 10 do 12 minut.
Ubijamy chipotle, pozostałe 2 łyżki oleju, sok z limonki, tequilę, SOS adobo, kminek, cukier i pozostałą 1/4 łyżeczki soli w misce.
Umieść tuńczyka, awokado, 2/3 szalotki i 2 łyżki pestek dyni w innej misce.
Wlać opatrunek na wierzchu i delikatnie wymieszać, aby płaszcz, starając się nie rozbić awokado. Łyżka mieszanki tuńczyka na tortilla rund. Top z pozostałych 1 łyżka pestek dyni i pozostałe 1/3 szalotki.