Turrón de Alicante (Nugat z migdałami Marcona)

Turrón de Alicante (Nugat z migdałami Marcona)
Turrón de Alicante (Nugat z migdałami Marconan) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 125 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz migdały marconan, cukier, papier waflowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Turron Kataloński (Nugat), Gazpacho z migdałami Marconan, oraz Przyprawione Migdały Marconan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 8-na 8-calową patelnię do pieczenia z folią o dużej wytrzymałości wzdłuż Z jednym arkuszem, a następnie w poprzek z drugim arkuszem, aby utworzyć zawiesię. Lekko pokryć boki sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Połącz cukier, miód i wodę w dużym rondlu o grubym dnie. Wymieszać drewnianą łyżką na średnim ogniu, aż cukier całkowicie się rozpuści, 7 do 10 minut. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i gotować syrop, aż termometr rejestruje 250 ° F, 2 do 3 minut minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W międzyczasie ubij białko i sól na średniej prędkości, aż utrzyma miękkie szczyty, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Po uruchomieniu miksera, powoli, równomiernie dodać gorący syrop do białka jaja. Beat aż mieszanina jest gęsta i błyszcząca i poza miski czuje się chłodny w dotyku, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać skórkę z cytryny i ubić, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
6
Lekko pokryć gumową szpatułkę sprayem do gotowania. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
7
Umieść jeden przycięty arkusz papieru ryżowego lub pergaminu w przygotowanej patelni. Zeskrobać mieszaninę turrón na patelnię, rozprowadzając w równej warstwie za pomocą szpatułki. Top z drugim arkuszu papieru ryżowego lub pergaminu, i docisnąć lekko z płaskim dnem 1/2 miary filiżanki do kompresji i spłaszczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Odstawić w temperaturze pokojowej, aż do Ustawienia, 1 do 2 godzin.
9
Przenieś turrón na deskę do krojenia za pomocą procy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Zdjąć i wyrzucić zawiesia, a następnie pokroić na 8 kawałków i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn