Turcja A La Oscar
Turcja a Lan Oscar może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 3,02 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 30g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kotletów z piersi indyka, margaryna, mieszanka sosu holenderskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest solidne. Spróbuj Stek Oscar, Stek Oskar (Dla 2), oraz Kurczak Oskar dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu umieść wodę i szparagi i zagotuj na średnim ogniu. Gotować pokryte 5 minut.
Zdjąć pokrywę i gotować 1 lub 2 protokół, do miękkości.
Odcedzić i odstawić, ale ogrzać.
Roztopić margarynę na patelni na średnim ogniu. Gotować kotlety z indyka 2 do 3 protokół z każdej strony, lub aż rumiane i nie różowy w środku.
Wyjąć indyka z patelni i odstawić.
Dodaj czosnek i krewetki do już podgrzewanej patelni. Gotować na średnim ogniu 1 lub 2 minut, stale mieszając, aż krewetki jest ogrzewany przez.
Przygotuj sos holenderski zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Kładziemy każdy kotlet z indyka na talerzu. Top ze szparagami i krewetkami. Łyżka sosu holenderskiego na wszystko.