Puttanesca wymaga około 18 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 767 kalorii, 41g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 4. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 35% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką evoo, obfite oliwki, wermut i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę z cytryny można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem ze skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Tylko nielicznym bardzo podobało się to danie główne. Z łyżką wynik 88% to danie jest niesamowite. Spróbuj Tuna Puttanesca, Penne Z Tuńczykiem Puttanesca, oraz Tuńczyk Puttanescan i Penne podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść duży garnek z wodą na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Sól wody i gotować penne do Al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Penne
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
W międzyczasie podgrzej dużą patelnię z 3 zwojami patelni EVOO na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki, gotować minutę lub 2, Następnie dodać tuńczyka i podzielić go z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka
Mandarynki, Każda
4
Dodać oliwki i kapary, gotować minutę lub 2 więcej, następnie dodać wermut lub białe wino; wymieszać i gotować minutę. Jeśli używasz całych pomidorów, umieść durszlak nad miską, zmiażdż pomidory drewnianą łyżką, a następnie dodaj pomidory i ich sok do patelni. W przeciwnym razie wymieszaj pokrojone w kostkę pomidory i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze typy na tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, ryby "meatier", takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe wino będzie również dobrze pasować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Yangarran Estate Appellation Series Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 4 z 5 gwiazdek i ceną około 14 dolarów za butelkę.
Yangarra Estate Appellation Series Merlot
"Młody i żywy teraz, z Wielkim Wybuchem świeżej kwasowości, ale z scads owoców. Eksploduje na podniebieniu falami smaków czereśni, jeżyny i śliwki. Taniny są grube i fantazyjne. Jest to wiek, ale szkoda byłoby przegapić młodzieńczą żywotność."- Entuzjasta WinaGłębokie aromaty dojrzałej śliwki i dzikiej jagody wyróżniają się nutami pikantnej gałki muszkatołowej w tym pięknym winie. Na podniebieniu jest mnóstwo słodkich czarnych owoców, subtelnie warstwowanych złożonymi przyprawami i tostowym dębem. Bogate i soczyste wino kończy się eleganckim wrażeniem miękkich tanin i długotrwałego smaku.