Tucson śniadanie Burro może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 29g białka, oraz 10 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, olej roślinny, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fettuccine-And-Asparagus al Burro, Tucson Dogs, oraz Chipsy Z Serem Tucson dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić machaca, rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę i pieprz i smażyć o 3 protokół. Wymieszać mięso i kontynuować smażenie, aż mięso będzie brązowe i chrupiące, ale nie spalone. (Od czasu do czasu skrobać mięso z dna.) Wymieszać z bulionem i 1/2 szklanki salsy i dodać laskę cynamonu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć do średniej i gotować, aż większość płynu odparuje, ale mięso pozostaje wilgotne. Sól do smaku.