Truskawki W Smokingu

Truskawki W Smokingu
Smokingowe truskawki to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka półsłodkich chipsów czekoladowych, truskawek, patyczków do pieczenia wszystko-warzywne skracanie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako tania przystawka. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj La Madeleine Strawberries Romanov-truskawki podane ze wspaniałym sosem brandy, Truskawki I Babeczki, oraz Truskawki I Babeczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem woskowym. Wytrzyj truskawki do czysta. Suszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
2
Umieścić półsłodkie chipsy czekoladowe i 1 łyżkę skracania w kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce. Kuchenka mikrofalowa na Medium (50% mocy) lub ustawienie rozmrażania, 45 sekund. Mieszaj. Powtarzać aż czekolada będzie miękka i skracanie się stopi. Mieszaj, aż mieszanina będzie gładka. Powtórz proces z białą czekoladą i pozostałą 1 łyżką skracania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przytrzymaj 1 truskawkę na zielonym wierzchu; zanurz 3/4 jagód w roztopionej białej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Niech nadmiar kapie. Powtórz z pozostałymi jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
5
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Każdą jagodę z białej czekolady zanurzyć pod kątem w roztopionej półsłodkiej czekoladzie, tworząc jedną stronę klapy. Powtórz pod kątem po drugiej stronie jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Niewielką ilość roztopionej półsłodkiej czekolady umieścić w małej plastikowej torebce, którą można zamykać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Odciąć małą końcówkę z jednego rogu. Fajka na guziki i muszka. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub aż czekolada powłoka jest firma.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn