Truskawki Balsamiczne

Truskawki Balsamiczne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj truskawek balsamicznych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Mieszanka octu balsamicznego, masło, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Truskawki Balsamiczne, Truskawki balsamiczne-tylko trochę inne!, oraz Truskawki z syropem balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj połówki truskawek, słodzik sukrolozowy i ocet balsamiczny. Gotuj, aż truskawki zostaną podgrzane i przyciemnione do rubinowej czerwieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
TruskawkiTruskawki
SłodzikSłodzik
3
Umieść gałki lodów w miseczkach deserowych lub kieliszkach na łodygach. Łyżka truskawek na lodach i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn