Trufle Malinowe W Czekoladzie
Trufle malinowe w czekoladzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz delikatną słodko-gorzką czekoladę, maliny, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Trufle Wiśniowe Pokryte Czekoladą, Trufle Dyniowe Pokryte Czekoladą, oraz Trufle Truskawkowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż tacę papierem woskowym.
Doprowadzić śmietanę tylko na wolnym ogniu w 1-do 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu.
Zdjąć z ognia, następnie dodać czekoladę i delikatnie mieszać żaroodporną gumową szpatułką, aż ganache będzie gładki. Mieszać w framboise.
Maliny w razie potrzeby osuszyć.
Dodaj 6 do 8 malin do ganache i delikatnie złóż, aby pokryć za pomocą gumowej szpatułki.
Każdą malinę pokrytą czekoladą wyjąć za pomocą 2 widelców, przesuwając ją z jednego widelca na drugi, aby nadmiar ganache kapał, a następnie przenieść na tacę. Pozostałe maliny pokrywać w ten sam sposób, pracując partiami od 6 do
Trufle schłodzić na tacy, aż będą twarde, co najmniej 1 godzinę, a następnie poluzować z papieru woskowego.
Włożyć kakao do zamykanej torebki i dodać wszystkie trufle. Uszczelnij torbę, pozostawiając trochę powietrza i wstrząśnij, aby pokryć. Pusty Worek do płytkiej miski.
Trufle w proszku przekładamy palcami na talerz, wytrząsając nadmiar kakao. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania.
Trufle można schłodzić, przykryć po 1 godzinie, do 2 dni. Zalać kakao w proszku do 1 godziny przed podaniem.