Trufle Malinowe W Czekoladzie

Trufle Malinowe W Czekoladzie
Trufle malinowe w czekoladzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 50. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz delikatną słodko-gorzką czekoladę, maliny, kakao w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Trufle Wiśniowe Pokryte Czekoladą, Trufle Dyniowe Pokryte Czekoladą, oraz Trufle Truskawkowe Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż tacę papierem woskowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
2
Doprowadzić śmietanę tylko na wolnym ogniu w 1-do 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia, następnie dodać czekoladę i delikatnie mieszać żaroodporną gumową szpatułką, aż ganache będzie gładki. Mieszać w framboise.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
4
Maliny w razie potrzeby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
5
Dodaj 6 do 8 malin do ganache i delikatnie złóż, aby pokryć za pomocą gumowej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
6
Każdą malinę pokrytą czekoladą wyjąć za pomocą 2 widelców, przesuwając ją z jednego widelca na drugi, aby nadmiar ganache kapał, a następnie przenieść na tacę. Pozostałe maliny pokrywać w ten sam sposób, pracując partiami od 6 do
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
7
Trufle schłodzić na tacy, aż będą twarde, co najmniej 1 godzinę, a następnie poluzować z papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
8
Włożyć kakao do zamykanej torebki i dodać wszystkie trufle. Uszczelnij torbę, pozostawiając trochę powietrza i wstrząśnij, aby pokryć. Pusty Worek do płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Trufle w proszku przekładamy palcami na talerz, wytrząsając nadmiar kakao. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrufleTrufle
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
1
Trufle można schłodzić, przykryć po 1 godzinie, do 2 dni. Zalać kakao w proszku do 1 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
TrufleTrufle
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje50
Ocena Zdrowia0
Magazyn