Imbir Ogolony lodem z morelami i słodzonym mlekiem skondensowanym

Imbir Ogolony lodem z morelami i słodzonym mlekiem skondensowanym
Imbir Ogolony lód z morelami i słodzonym mlekiem skondensowanym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 40 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką mleko skondensowane, imbir, gałązki mięty i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Słodzone Mleko Skondensowane, Mleko Skondensowane Słodzone Bez Cukru, oraz Zdrowe Domowe Słodzone Mleko Skondensowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 1 1/2 szklanki wody i cukru do wrzenia w średnim rondlu, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć Syrop z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
3
Tymczasem wir imbiru w maszynce do mielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodaj 3/4 szklanki wody i wir około 1 minuty, aby wyodrębnić sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
SokSok
WodaWoda
5
Wlać mieszaninę do drobnego Sitka ustawionego nad miską i nacisnąć, aby wyodrębnić płyn; wyrzucić imbir. Wymieszać płyn do syropu, wlać 1/2 szklanki mieszaniny do małej miski, a resztę wlać do 9-przez 13-in. pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Niech płyny ostygną. Schłodzić 1/2 szklanki płynu imbirowego, przykrytego, aż do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
7
Przykryć patelnię folią i zamrozić, aż na brzegach pojawi się błoto, około 2 godzin. Dobrze wymieszać widelcem, rozbijając wszelkie grudki, a następnie zamrozić do uzyskania stałej masy, co najmniej 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
8
W międzyczasie morele wymieszaj w płynie w misce, a następnie schłodź co najmniej 30 minut i do 2 godzin, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Zeskrobać zamrożoną mieszaninę widelcem, aby uzyskać duże płatki. Łyżka lodu imbiru do misek i skropić każdą z nich słodzonym skondensowanym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
ImbirImbir
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Morele odsączyć, a następnie łyżką do deserów.
Składniki, których będziesz potrzebować
MorelaMorela
11
Dekoruj gałązkami mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn