Mus Meksykański "Gorącej Czekolady"

Mus Meksykański
Meksykański Mus "gorącej czekolady" może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.37 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 481 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawowy proszek chai latte, żółtka jaj, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 18%. Spróbuj Meksykański Mus Czekoladowy Z Awokado, Meksykański mus czekoladowy ze spalonym rumem, oraz Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej szklanej misce umieść posiekaną czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Połącz proszek chai i mleko w małym rondlu. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChaiChai
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Wlać ciepłą mieszaninę mleka na czekoladę; mieszać, aż czekolada stopi się i będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MlekoMleko
5
W małym rondlu połącz cukier i wodę. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż cukier się rozpuści, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Beat żółtka w dużej misce z dużą prędkością z mikserem elektrycznym 3 minut lub aż blady i podwojone. Stopniowo dodawać syrop cukrowy, ubijając 4 minuty lub aż lekko zgęstnieje. Stopniowo złożyć do roztopionej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CukrowySyrop Cukrowy
CzekoladaCzekolada
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ubij białka z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż utworzą się sztywne szczyty. Białka jaj i śmietanę ubijać w mieszaninie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Białka JajBiałka Jaj
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
8
Podawać w kubkach.
9
Do każdej porcji doprawić łyżką słodzonej bitej śmietany i laską cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzona Bita śmietanaSłodzona Bita śmietana
Laska CynamonuLaska Cynamonu
10
Posypać cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn