Trufle Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi

Trufle Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi
Czekoladowe trufle z orzechów laskowych to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka mielonych orzechów laskowych, cukru cukierniczego, batonów z mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Trufle Czekoladowo-Orzechowe, Trufle Z Ciemnej Czekolady I Orzechów Laskowych, oraz Trufle Czekoladowo-Orzechowe podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce przesiać cukier i kakao; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W małym rondlu rozpuść batoniki i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Angielski Batonik Toffi, SiekanyAngielski Batonik Toffi, Siekany
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać śmietanę i zastrzeżoną mieszankę kakaową. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i wygładzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Wlej do 8-in. kwadratowe naczynie. Przykryć i schłodzić na noc.
5
Za pomocą Baller melon lub łyżka, kształt cukierki do 1-w. kulki; wcisnąć orzech laskowy do każdego. Uformuj kulki i zwiń w mielone orzechy laskowe. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
36 Całych Blanszowanych Orzechów Laskowych, Prażonych36 Całych Blanszowanych Orzechów Laskowych, Prażonych
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
MelonMelon
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn