Trufle Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi
Czekoladowe trufle z orzechów laskowych to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Mieszanka mielonych orzechów laskowych, cukru cukierniczego, batonów z mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Spróbuj Trufle Czekoladowo-Orzechowe, Trufle Z Ciemnej Czekolady I Orzechów Laskowych, oraz Trufle Czekoladowo-Orzechowe podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce przesiać cukier i kakao; odstawić.
W małym rondlu rozpuść batoniki i masło.
Dodać śmietanę i zastrzeżoną mieszankę kakaową. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i wygładzi.
Wlej do 8-in. kwadratowe naczynie. Przykryć i schłodzić na noc.
Za pomocą Baller melon lub łyżka, kształt cukierki do 1-w. kulki; wcisnąć orzech laskowy do każdego. Uformuj kulki i zwiń w mielone orzechy laskowe. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.