Triple-Decker Quesadilla
Trzypiętrowy Quesadillan to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka salsy, śmietany knudsen, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj The BEST Triple Decker Club Sandwich, Trzypiętrowy Mini Reubens, oraz Vegemite Triple Decker Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Top 1 tortilla z warstwami po połowie każdej z fasoli, śmietany, cheddar, pomidory i awokado; przykryć drugą tortillą. Gotować w średniej patelni nonstick na średnim ogniu 1 min. lub aż do przegrzania.
Ostrożnie obróć quesadillę; wierzch warstwami pozostałej fasoli, śmietany, cheddaru, pomidorów i awokado. Przykryć pozostałą tortillą. Gotować 1 min. Ostrożnie obróć quesadillę.
Gotować 3 do 4 min. albo aż ser się rozpuści, a spód quesadilli będzie złotobrązowy.
Zdjąć z patelni; pokroić w kliny.