Tosty francuskie Nadziewane truskawkami i bananami z syropem Grand Marnier

Tosty francuskie Nadziewane truskawkami i bananami z syropem Grand Marnier
Przepis tosty francuskie Nadziewane truskawkami i bananami z syropem Grand Marnier jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $4.89 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 982 kalorie, 20g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, jajka, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nadziewane Tosty Francuskie Grand Marnier, Francuskie tosty nadziewane bananem i syropem klonowym, oraz Czekoladowe tosty Nadziewane mascarpone z syropem truskawkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku macerowanych truskawek: w średnim rondlu połącz truskawki, cukier, skórkę z cytryny, sok z cytryny i 1/4 szklanki wody i wymieszaj. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie obniżyć ogień i wirować. Gotuj, aż truskawki będą miękkie (ale nie rozpadną się), a płyn będzie syropowaty, 7 do 8 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1
Połącz Grand Marnier, cukier, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i 1/4 szklanki wody w rondlu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, aż lekko zgęstnieje. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W przypadku tostów francuskich nadziewanych truskawkami i bananami: w średniej misce ubić jajka, pół na pół, cukier granulowany, cynamon i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Serek śmietankowy wymieszać, aby zmiękł, a następnie rozprowadzić na 6 kromkach chleba. Każdy plaster przykryć warstwą truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
4
Rozłóż cienką warstwę dżemu truskawkowego na pozostałych 6 kawałkach chleba, a każdy kromka pokryj warstwą bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem TruskawkowyDżem Truskawkowy
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
5
Każdą kromkę chleba z truskawkami ułożyć razem z kromką chleba z bananami, aby uformować 6 kanapek. Naciśnij wokół krawędzi, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
6
Roztopić masło w patelni nonstick saute (lub płaskiej patelni) na średnim ogniu. Zanurzyć kanapki w mieszaninie jaj na kilka sekund z każdej strony, pozwalając nadmiar spuścić, a następnie umieścić na patelni. Gotować, aż złoty kolor, 3 do 4 minut na stronie. Pokrój na pół na przekątnej i podawaj posypane macerowanymi truskawkami, bitą śmietaną, prażonymi migdałami i dobrym odpyleniem cukru cukierniczego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Mżnij syropem Grand Marnier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grand MarnierGrand Marnier
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki

Składniki

6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrażone migdały pokrojone w plasterki, do serwowaniaPrażone migdały pokrojone w plasterki, do serwowania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipokrojone świeże bananypokrojone świeże banany12plastrychleb briochechleb brioche227Orzechy dowolne (posiekane)serek z bitą śmietanąserek z bitą śmietaną3jajajaja2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiGrand MarnierGrand Marnier596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)barwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.cynamon mielonycynamon mielony1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na półpół na pół1Starta skórka i sok z cytrynyStarta skórka i sok z cytryny2Starta skórka i sok z pomarańczyStarta skórka i sok z pomarańczy3do 4 rusztów świeżej gałki muszkatołowejdo 4 rusztów świeżej gałki muszkatołowej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeże truskawki łuszczone i krojoneświeże truskawki łuszczone i krojone7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitruskawki łuszczone i ćwiartkitruskawki łuszczone i ćwiartki596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidżem truskawkowydżem truskawkowy2(zima)masło niesolonemasło niesolone6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieża bita śmietana, do serwowaniaŚwieża bita śmietana, do serwowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn