Torty śledziowe ze świeżym koperkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, śledziowe ciasta rybne ze świeżym koperkiem może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 856 kalorii, 38g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, śledzia w puszkach, świeżego koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez użytkownika spoonacular coffeebean. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki rybne i ziemniaczane z jogurtem koperkowym, Tacos Z Rybami Śledziowymi, oraz Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls.
Instrukcje
Placki rybne to świetna Kolacja w tygodniu.Opróżnij śledzie z puszki do miski, pozostawiając SOS. Zerwać z widelcem.
Dodaj bułkę tartą, jajko i pokrojoną w kostkę cebulę (opcjonalnie).
Dobrze wymieszać. Można dodać sól i pieprz, jeśli chcesz, ale konserwy rybne są wystarczająco słone na własną rękę. Powinieneś być w stanie utworzyć 6 pasztetów o równej wielkości z mieszanki. Jeśli mieszanina jest zbyt mokra, dodaj więcej bułki tartej. Smażyć placki rybne w oleju na średnim ogniu, aż zewnętrzne będą chrupiące, około 3 lub 4 minut na stronę.