Torty śledziowe ze świeżym koperkiem

Torty śledziowe ze świeżym koperkiem
Jeśli chcesz dodać więcej bezmleczne przepisy do twojego pudełka z przepisami, śledziowe ciasta rybne ze świeżym koperkiem może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 856 kalorii, 38g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, śledzia w puszkach, świeżego koperku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez użytkownika spoonacular coffeebean. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki rybne i ziemniaczane z jogurtem koperkowym, Tacos Z Rybami Śledziowymi, oraz Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls.

Instrukcje

1
Placki rybne to świetna Kolacja w tygodniu.Opróżnij śledzie z puszki do miski, pozostawiając SOS. Zerwać z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
śledź Konserwowyśledź Konserwowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj bułkę tartą, jajko i pokrojoną w kostkę cebulę (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Dobrze wymieszać. Można dodać sól i pieprz, jeśli chcesz, ale konserwy rybne są wystarczająco słone na własną rękę. Powinieneś być w stanie utworzyć 6 pasztetów o równej wielkości z mieszanki. Jeśli mieszanina jest zbyt mokra, dodaj więcej bułki tartej. Smażyć placki rybne w oleju na średnim ogniu, aż zewnętrzne będą chrupiące, około 3 lub 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Konserwy RybneKonserwy Rybne
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn