Tort Śniadaniowy Z Bekonem
Ciasto śniadaniowe z bekonem wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje 86 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 310 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 432 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz syrop klonowy, ciasto mix, klon ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Miski Śniadaniowe Z Bekonem, Śniadanie Pstrąg Z Boczkiem, oraz Zapiekanka Śniadaniowa Z Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj okrągłą patelnię na ciasto o średnicy 9 cali.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni; gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, ale nadal miękkie, o 7 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem.
Umieść boczek na dnie natłuszczonej patelni tortowej, nakładając plastry w razie potrzeby pasujące.
Paski boczku posypać brązowym cukrem.
Połączyć przygotowane ciasto ciasto, klon ekstrakt i syrop klonowy w dużej misce, dobrze mieszając.
Wlać ciasto na brązowym cukrem i boczkiem na patelni tortowej.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15-20 minut. Lekko ostudzić ciasto i zdjąć z patelni odwracając na talerz do serwowania.
Pokroić w kliny, aby służyć.