Tort z kremem kokosowym II
Ciasto z kremem kokosowym II wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 77 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką olej roślinny, serek, cukier cukierniczy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, Ciasto z kremem kokosowym z lukrem kokosowym, oraz Ciasto kokosowe z lukrem z serem kokosowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W średniej misce, połączyć mix ciasto, olej, jajka, śmietana i śmietana kokosowa.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Dodać lukier, podczas gdy ciasto chłodzi. W średniej misce, śmietany razem cukier, ser śmietankowy i mleko. Wymieszać wanilią. Ciasto chłodzone mrozem posypać kokosem.