Tost Serowy

Tost Serowy
Tost serowy wymaga około 15 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 133 kalorie, 5 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 25 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup chleb, majonez, parmezan i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 23%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również tost z warzywami i serem | kanapka z tostem serowym w stylu bombajskim, tost z serem chili, jak zrobić tost z serem chili i tost z serem chili | Jak zrobić tost z serem i chili.

Instrukcje

1
Połącz majonez i musztardę; rozsmarować po jednej stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Kromek Chleba, Usuń Skórkę6 Do 8 Kromek Chleba, Usuń Skórkę
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Pokrój każdy plasterek na cztery trójkąty; ułożyć gładką stroną do dołu na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Posypać serem. Podpiekaj 4 cale od ognia przez 1-2 minuty lub do lekkiego zrumienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn