Tort Szampański I
Ciasto z szampanem może być dobrym przepisem na poszerzenie twojego repertuaru deserowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Wino czy Szampan? Nie Ma Sprawy! Sum smażony na patelni na szampańskim Risotto z sosem Champagne Pan, Tort Z Kubkiem Szampana, oraz Różowe babeczki z szampanem z lukrem Truskawkowym #sundaysupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 10-calową okrągłą patelnię.
W dużej misce, śmietana razem masło i cukier, aż bardzo lekkie i puszyste. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać razem, a następnie zmiksować na kremową masę na przemian z szampanem.
W dużej czystej misce ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek na ciasto, aby je rozjaśnić, a następnie złóż pozostałe białka.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta.