Tort mrożony z białej czekolady i musu malinowego

Tort mrożony z białej czekolady i musu malinowego
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 531 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, crème de cassis, koszyk malin, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Bombki z musem mrożonym z białej czekolady i malin, Mrożony Tort Czekoladowo-Malinowy, oraz Tort Z Musem Z Białej Czekolady Oreo.

Instrukcje

1
Drobno zmielić kawałki ciastek w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
2
Dodać masło; zmiksować, aż okruchy będą wilgotne. Naciśnij mieszaninę na dolnych i do połowy do góry stronach formy sprężynowej o średnicy 9 cali z 2 bokami o wysokości 3/4 cala. Zamrozić podczas przygotowywania musu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
1
Likier umieścić w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Posyp żelatynę likierem; odstawić, aż żelatyna zmięknie, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
LikierLikier
3
Mocno wcisnąć maliny przez sito do dużej miarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
4
Dodać tyle zarezerwowanych soków do puree w filiżance, aby zmierzyć 1 2/3 szklanki mieszanki jagodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
5
Dodać mieszaninę jagód i 1/2 szklanki cukru do mieszaniny żelatyny. Mieszać na średnim ogniu tylko do momentu rozpuszczenia cukru i żelatyny, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
JagodyJagody
CukierCukier
6
Zdjąć z ognia.
7
Dodaj białą czekoladę; mieszaj do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
8
Przenieść mieszaninę malin do dużej miski. Schłodzić, aż będzie gęsty, ale nie ustawi się, często mieszając, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
W misce ubij śmietanę, cukier puder i wanilię, aż uformują się sztywne szczyty. Śmietanę ułożyć na mieszankę malinową w 3 dodatkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MalinyMaliny
WaniliaWanilia
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Mus przenieść do skorupy; gładka Góra. Zamrozić do twardości, co najmniej 6 godzin. (Można dokonać 4 dni wcześniej. Cover; freeze.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Wytnij wokół boków patelni; uwolnij boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Połóż torte na talerzu. Ułóż maliny wokół górnej krawędzi torte. Udekoruj liśćmi czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
CzekoladaCzekolada
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn