Need a przystawka bezglutenowa? Słodka kukurydza Tomalito może być znakomity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka proszku do pieczenia, masa harina, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z lukrem z brązowego masła, Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, oraz Miękkie Tacos kukurydziane z prażonymi słodkimi ziemniakami, papryką Poblano i kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszaj margarynę, mąkę masę i cukier, aż będzie lekki i puszysty. W robocie kuchennym lub blenderze wymieszaj jedną filiżankę ziaren kukurydzy z wodą i mączką kukurydzianą, aż będzie gładka. Wymieszać z masą.
Wymieszaj pozostałą kukurydzę, proszek do pieczenia, sól i mleko, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Kukurydza
Mleko
Sól
3
Wlać do podwójnego kotła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
4
Umieść tomalito na dużym rondlu z gotującą się wodą i przykryj szczelnie folią aluminiową. Parować przez 50 do 60 minut, lub do twardości. Od czasu do czasu sprawdzaj wodę i w razie potrzeby uzupełniaj. Wymieszaj budyń przed podaniem, aby nadać mu spójną konsystencję.