Tilapia z estragonem i sosem ze słodkiej kukurydzy to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, pół na pół, estragon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z fartucha Strings ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Czarne Trąbki i słodka kukurydza w sosie estragonowym, Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym, oraz Smażona słodka kukurydza z pomidorami i estragonem.
Rozgrzać dużą patelnię do średnio wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj 1 łyżkę masła, a następnie dodaj dwa filety na patelnię. Gotować przez 3 do 5 minut, aż na dnie będzie złoty kolor. Odwrócić i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieścić filety na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Podsmaż dwa pozostałe filety w ten sam sposób i umieść je na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Umieścić filety w piekarniku na 5 minut, podczas gdy Tyre wykańczania SOS.Gotować szalotki, aż półprzezroczyste, o 3 protokół, stale mieszając.