Tilapia panierowana z salsą z Czarnej Fasoli

Tilapia panierowana z salsą z Czarnej Fasoli
Przepis panierowana Tilapia z czarną fasolą Salsan jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 362 kalorie, 21g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 50 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz prawdziwy majonez mayo, pomidorki koktajlowe, krakersy ritz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tilapia panierowana z salsą z Czarnej Fasoli, Przyprawiona Tilapia Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango, oraz Pieczona Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango, Limonką I Salsą Kolendrową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść okruchy krakersów w talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy KrakersówOkruchy Krakersów
2
Szczotkuj ryby z 3 łyżkami. mayo. Zanurz rybę w okruchach, obracając się, aby równomiernie pokryć obie strony każdego fileta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
MajonezMajonez
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
3
Wymieszać pozostały majonez i jalapeos.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
4
Podgrzać 2 Łyżki. olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać rybę, partiami; gotować 3 min. z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie złotobrązowa z obu stron i łatwo się płatkuje widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Zdjąć z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. W międzyczasie połącz pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Top ryby z mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
MajonezMajonez
8
Podawać z mieszaniną fasoli.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn